XMAS FIT 2023!

Lees hier alle informatie!

Wat leuk dat je interesse hebt in het Xmas Bodytec Programma! Lees snel verder...

 

✨ Wat gaan we doen?
We gaan 10 weken aan de slag om jou fit en slanker te laten worden! 

 

✨ Hoe gaan we dat doen?
We gaan 2x per week 20 minuten Bodytec trainen. 1x krachttraining en 1x het stofwisselingsprogramma. Je kunt deze trainingen verspreiden in de week maar je kunt de trainingen ook direct achter elkaar doen!

 

✨ Wat krijg je allemaal? 
Je krijgt voor de start een opmaat gemaakt voedingsschema die jou gaat helpen om een gezond en normaal voedingsplan te volgen waarbij je gemiddeld 1 kilo per week kunt afvallen! We gaan dus gewoon brood, crackers, aardappels, rijst en pasta's eten! Gewoon normaal eten met makkelijke en lekkere recepten. Uiteraard kun je producten of gerechten vervangen naar wens, maar de calorieën blijven hetzelfde om jouw vetverbranding op gang te houden!

Het hele gezin kan gewoon mee eten, maar weet wel dat dit schema speciaal voor jou is gemaakt met de juiste hoeveelheden! En wat ook handig is... deze producten kun je gewoon in de supermarkt vinden met het handige boodschappenlijstje die je van ons erbij krijgt!

 

✨ Je krijgt een persoonlijke coachingsgesprek van 30 minuten om samen met jouw coach te bespreken hoe jij jouw doelen kunt bereiken! Zij helpt jou motiveren en om door te zetten! Dit gesprek kun je inplannen na 4/5 weken. Dan ben je op de helft en kun je jouw voortgang gespreken en eventueel je doelen bijstellen.

 

✨ Je krijgt gratis een zak Marine Collagen Premium+! Dit is een hoogwaardig, gehydrolyseerd marien collageen product van topkwaliteit met een unieke formule en een frisse citroensmaak, afkomstig van traceerbare en duurzame wilde vis uit de Noordelijke IJszee.

Marine Collagen Premium+ bevat een unieke mix van ingrediënten die de aanmaak van collageen een boost geven en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het helpt ook bij het verminderen van vermoeidheid en uitputting en bij het behoud van een gezond immuunsysteem.

 

✨ Wanneer beginnen we?
Je kunt op elk moment starten, maar de week begint op maandag!

We beginnen met een persoonlijke 1-op-1 meeting met jouw coach om jouw doelen te bespreken! Want een goed begin is het halve werk! We beginnen ook met een lichaamsmeting en je ontvangt direct een persoonlijk handboek met alle informatie en jouw persoonlijk opmaat voedingsschema!. Dit document met alle informatie en tips blijft ook gewoon voor altijd van jou!

 

✨ Wat kost het?
Normaal kost dit programma € 699,- maar nu is de prijs voor jou € 444,- 🤩*

*Je mag in 1 of 2 termijnen betalen. Indien je in termijnen betaald wordt dit bedrag later nog 1 keer automatisch geïncasseerd.

Dit is een eenmalige actie! ⏳ En beschikbaar voor slechts 12 deelnemers!
 

Het is een intensief en zéér effectief programma en je kunt hiermee een kilo per week afvallen! 📉

Ben jij bereid om te investeren in jezelf?🌻 Meld je dan aan!
 

Heb je vragen? Mail naar info@amfitlifestyle.nl

Wil jij je aanmelden?