Wie is AM Fit Lifestyle?

Jouw mindset- en motivatie coach om je stap voor stap te begeleiden naar jouw gelukkigste ik!

Amanda is AM Fit Lifestyle

Geboren in 1988 | woont in Alphen aan den Rijn | Mama van 2 geweldige kinderen| Ze houdt van hard werken en veel plezier maken.

Ze is dol op pizza, wijn, de zon en reizen. In haar vrije tijd luistert ze graag naar muziek of kijkt een gezellige film, ze sport met regelmaat en gaat graag bij familie en vrienden op bezoek.

Ze noemt zichzelf geen keukenprinses en houdt niet van kruipende insecten. Zij is te herkennen aan een zonnebloem-tattoo op haar arm, vanwege een bijzondere betekenis.

Mijn naam is Amanda Blom en ik woon samen met mijn twee kinderen weer in mijn geboorteplaats. De afgelopen 10 jaar heb ik in Den Haag gewoond en werkte ik als Interim professional voor een nationale Bank door het hele land. Ik heb dit jarenlang met veel plezier gedaan. Ik werkte op projectbasis, sliep in hotels en was veel onderweg naar alle provincies in Nederland. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan als adviseur en projectplanner en heb ik met heel veel verschillende mensen mogen werken.

Begin 2020 stond mijn leven even flink op z'n kop en heb ik mijn grootste persoonlijke transformatie doorgemaakt. In dat jaar kwam er plotseling een einde aan mijn huwelijk, raakte ik mijn baan kwijt (door COVID) en moesten wij verhuizen. Door alle tegenslagen kwam ik in een burn-out terecht. Mijn twee fantastische kinderen hielden mij op de been en daardoor wist ik dat opgeven geen optie was voor mij! Elk nadeel heeft ook een voordeel. Wanneer je alles kwijt bent heb je ook de mogelijkheid om alles opnieuw op te bouwen, zoals alleen jij dat zou willen. Ik besloot dat ik mij nooit meer zo ongelukkig wilde voelen en ging het avontuur met mijzelf aan. Het werd mijn persoonlijke zoektocht naar mijn gelukkigste ik en mijn beste persoonlijke versie! En met deze kennis en ervaring wil ik jou ook graag helpen. Jouw coach kunnen zijn om de beste versie van jezelf te gaan worden, is een droombaan die voor mij is uitgekomen.

Over mijzelf:
# Ik haal alles uit elke dag
# Heb oog voor details
# Voor alles is een oplossing
# Enorme drive en doorzettingsvermogen
# Aandacht voor mensen en hun verhaal

Van organisator tot motivator. Waar grenzen zijn is mijn flexibiliteit het grootst. Samen met mijn creativiteit leidt dat tot passende oplossingen. Dat hoort bij mij. Mensen echt leren kennen en verbinding maken. En mensen helpen om hun dromen uit te laten komen, dat geeft mij zoveel energie, dat ik er dan ook mijn werk van heb gemaakt.

“De enige manier om geweldig werk te doen is door te houden van wat je doet.”

– Steve Jobs (Oprichter van Apple)

Contact opnemen?

Je naam *
Je telefoonnummer *
Je e-mailadres *
Jouw bericht *