KICK START 2024!

Lees hier alle informatie!

Wat leuk dat je interesse hebt in het KICK START 2024 Bodytec Programma! Lees snel verder...

 

✨ Wat gaan we doen?
We gaan 8 weken aan de slag om jou weer fit, gezond en slanker te laten worden! 

 

✨ Hoe gaan we dat doen?
We gaan 2x per week 20 minuten Bodytec trainen. 1x krachttraining en 1x het stofwisselingsprogramma. Je kunt deze trainingen verspreiden in de week maar je kunt de trainingen ook direct achter elkaar doen!

 

✨ Wat krijg je allemaal? 
Je krijgt een persoonlijk opmaat gemaakt voedingsschema die jou gaat helpen om een gezond en normaal voedingsplan te volgen waarbij je gemiddeld 1 kilo per week kunt afvallen! We gaan dus gewoon brood, crackers, aardappels, rijst en pasta's eten! Gewoon normaal eten met makkelijke en lekkere recepten. Uiteraard kun je producten of gerechten vervangen naar wens, maar de calorieën blijven hetzelfde om jouw vetverbranding op gang te houden!

Het hele gezin kan gewoon mee eten, maar weet wel dat dit schema speciaal voor jou is gemaakt met de juiste hoeveelheden! En wat ook handig is... deze producten kun je gewoon in de supermarkt vinden met het handige boodschappenlijstje die je van ons erbij krijgt!

 

✨ Je krijgt wekelijkse persoonlijk belegeiding en je krijgt een persoonlijk coachingsgesprek van 30 minuten om samen met Amanda te bespreken hoe jij jouw doelen kunt bereiken! Zij helpt jou motiveren en om door te zetten! Dit gesprek kun je inplannen na 4/5 weken. Dan ben je op de helft en kun je jouw voortgang gespreken en eventueel je doelen bijstellen.

 

✨ Je krijgt een Omega-3 vetzuren balanstest! Een goede balans tussen Omega-6 en Omega-3 zou één van de sleutels kunnen zijn om jouw gezondheid te verbeteren. Omega 3 ondersteunt de cellen in het lichaam en is het begin van de gezondheid. Het zorgt tevens ook voor een betere opname van voedingsstoffen en daarmee voor meer energie. Om je lichaam een boost te geven, een échte kick start dus! krijg je 2 flessen Omega-3 visolie van topkwaliteit!

 

✨ Wanneer beginnen we?
Je kunt op elk moment starten, maar de week begint op maandag!

We beginnen met een persoonlijke 1-op-1 meeting met jouw coach om jouw doelen te bespreken! Want een goed begin is het halve werk! We beginnen ook met een lichaamsmeting en je ontvangt direct jouw persoonlijke inlog met alle informatie en jouw persoonlijk opmaat voedingsschema! Je wordt toegevoegd aan onze besloten community waar je alle informatie, tips en tricks kunt lezen! En laat je vooral ook inspireren door andere deelnemers. Samen gaan we er een succes van maken!

 

✨ Wat kost het?
Normaal kost dit programma € 799,- maar nu is de prijs voor jou € 424,- 🤩*

*Je mag in 1 of 2 termijnen betalen. Indien je in termijnen betaald wordt dit bedrag later nog 1 keer automatisch geïncasseerd.

Dit is een eenmalige actie! ⏳ En beschikbaar voor slechts 8 deelnemers!
 

Het is een intensief en zéér effectief programma en je kunt hiermee een kilo per week afvallen! 📉

Ben jij bereid om te investeren in jezelf?🌻 Meld je dan aan!
 

Heb je vragen? Mail naar info@amfitlifestyle.nl

Wil jij je aanmelden?